Obvestila

VOZNI RED ŠOLSKIH PREVOZOV – športni dan, 23.9.2020

OBVESTILO za športni dan - POHOD / 23.9.2020

Obvestilo o nošenju mask 19.9.2020

OBVESTILO za starše - 18. 09. 2020

OBVESTILO – Šolska prehrana / 14.9.2020 
 OBVESTILO - Okužbe s koronavirusom / 14.09.2020
 OBVESTILO 11.9.2020
 

Dodatni šolski avtobus na relaciji Skalna klet/Zagrad

Prometna varnost in šolski prevozi

   Prometno-varnostni načrt šole bus Vozni red šolskih prevozov 2020-2021 

OBVESTILO - Okužbe s koronavirusom / 14.09.2020

Spoštovani starši.

Okužba s koronavirusom se žal širi. Nenehno smo v stiku z NIJZ in ukrepamo po navodilih, ki nam jih posredujejo. Čez vikend smo temeljito razkužili vse prostore v šoli. Danes smo se še enkrat temeljito pogovorili z učenci glede situacije in preventivnih ukrepov, ki veljajo v naši šoli in smo jih dolžni vsi upoštevati. Maske so v šoli obvezne za vse. Tiste posamezne starše, ki so zapisali, da otrok ne bo nosil maske, pozivam, da se pogovorijo z učenci in poskrbijo, da bo tudi njihov otrok obvezno nosil masko.

Da storimo vse, da ne bi prihajalo še do večje razsežnosti okužbe, prestavljamo tudi že načrtovane roditeljske sestanke vsaj za deset dni. O novih terminih vas bodo obvestili razredniki. Prav tako ne bomo izvedli ekskurzij, ki smo jih načrtovali za petek, 18.9.2020.

Hvala za razumevanje in pomoč.

Vse dobro vam želim. Danica Šalej, ravnateljica

 

OBVESTILO 11.9.2020

Spoštovani starši, dragi učenci.

Zaradi širjenja novega koronavirusa in s tem povezanih priporočil ter ukrepov je pričetek letošnjega šolskega leta drugačen od običajnega. Verjamem, da smo že vajeni nekaterih ukrepov, ki jih upoštevamo v vsakdanjem življenju in s tem skrbimo za svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. V času epidemije smo dokazali, da zmoremo in znamo, zato pričakujem, da bomo z vso odgovornostjo upoštevali navodila in priporočila v našem vsakdanu dela in življenja v šoli.

 

OBVESTILA

Dodatni šolski avtobus na relaciji Skalna klet/Zagrad

Prometna varnost in šolski prevozi

   Prometno-varnostni načrt šole bus Vozni red šolskih prevozov 2020-2021 
 

OBVESTILO 1.ŠOLSKI DAN

Zaščitne maske - Priporočilo NIJZ za uporabo mask v prvem tednu v septembru. Priporočilo opredeljuje, da je za otroke od 6. leta starosti dalje v šolah priporočeno nošenje mask v prostorih izven učilnic. Za masko poskrbite sami in se z otrokom pogovorite o pravilni uporabi maske.  Prosim, da upoštevate navodila NIJZ in tako tudi vi prispevate k varnemu pričetku šolskega leta.

Dragi učenci, spoštovani starši!

Počitnice in dopusti so za nami in upam, da ste preživeli prijetne poletne dni, si odpočili in nabrali novih moči za nove izzive, ki so pred nami.

Novo šolsko leto pričenjamo v torek, 1. 9. 2020. Zaradi še vedno veljavnih omejitev v vsakdanjem življenju in ponovno povečani nevarnosti širjenj okužbe z virusom Covid-19, ga pričenjamo malo drugače, kot smo bili vajeni prejšnja leta.  Šolsko leto začenjajo vsi učenci v šoli po modelu B  v skladu s priporočili NIJZ.

V nadaljevanju vam posredujemo nekaj osnovnih informacij o poteku prvega šolskega dne v torek, 1. septembra 2020...