Analiza spletne ankete za starše Izobraževanje na daljavo 

Spoštovani starši, dragi učenci.

Zaključujemo četrti teden učenja na daljavo. Iz tedna v teden nas preseneti kaj novega. V tem tednu smo izvedli načrtovani dan dejavnosti Dan zdravja. Vam učenci so bile dejavnosti všeč, vaši odzivi pa so nas razveselili. Tudi vi, starši, ste izrazili pohvale ob izvedbi dneva, mnogim je bil to dan sprostitve glede na vsakdanje obveznosti. Z izvedbo vseh načrtovanih dni dejavnosti bomo nadaljevali.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje v anketi. Rezultati ankete so spodbudni, potrjujejo uspešnost našega dela in nas usmerjajo v tisto, kar lahko še izboljšamo. Rezultate objavljamo na spletni strani šole.

Z veseljem vam sporočam, da v tem času prejemajo računalniško opremo še učenci, ki smo jih uvrstili na seznam prejema donacij preko Zavoda za šolstvo. S to donacijo in donacijo računalnikov MO Celje smo poskrbeli za vse učence, ki so potrebovali tovrstno pomoč. Če se med delom pojavijo še kakšne težave z računalniško opremo, pa pokličite in vam bomo skušali pomagati .

Pred nami so praznični dnevi. Nekoliko drugačni kot smo jih vajeni. Vsem vam želim, da bodo prijetni. Poiščite sprostitev na kraju, kjer vam je lepo in ostanite doma s svojimi najbližjimi.

Danica Šalej, ravnateljica