NAVODILA OB IZVEDBI NARAVOSLOVNEGA DNE (1.-9.r)

POVEZAVA NA NAVODILA   POVEZAVA NA  Športni izziv

Pozdravljeni, učenci in učenke!

Pred nami je dan, ki je bil načrtovan že v začetku šolskega leta – Dan zdravja. Za vas smo imeli organizirane številne dejavnosti, ki pa so se, v luči trenutne situacije, morale spremeniti. Verjamemo, da v medijih spremljate, kaj se dogaja tako v Sloveniji kot tudi drugod po svetu. Zato smo se odločili, da bomo rdečo nit letošnjega Dneva zdravja prilagodili trenutnim razmeram, tj. skrbi za vaše in naše zdravje.

Spodbujam vas, da spodnje aktivnosti (priprava obrokov, gibanje, tematske aktivnosti, …) dokumentirate (fotografije, posnetki) in jih pošljete svojim razredničarkam ali razrednikom. Iz nabora izdelkov bomo pripravili tudi razstavo, ki bo tekom tedna obešena na šolski spletni strani.

Ob tem spodbujam tudi vas, dragi sodelavci in sodelavke, pridružite se! Vključite se v Dan zdravja tudi vi in poskrbite za svoje zdravje. Tudi vi lahko svoje dejavnosti dokumentirate in mi fotografije posredujete po el. pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..