Učenci naj nimajo s seboj mobilnih telefonov. Če je NUJNO potrebno, lahko svojega otroka pokličete na stacionarni telefon v domu na telefonsko številko 00385 51 856 933 in sicer med 13. in 14. uro.

Cena šole v naravi znaša 116,28 evrov. Znesek boste poravnali preko položnice v treh obrokih. Otroci naj imajo s seboj največ 200 kun, ki jih bodo potrebovali za ogled akvarija, nakup spominkov, sladoled.

Poudarek plavalne šole v naravi je na plavanju. Ure plavanja bodo razporejene v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob zaključku šole v naravi učenci opravijo preizkus plavanja in se potegujejo za priznanje Morski konjiček in Delfinček.

Organizirane bodo ure pouka in delo v različnih delavnicah, spoznavali pa bomo tudi mesto in okolico. V času šole v naravi so predvideni naravoslovni, športni in tehniški dan ter izlet z ladjo.

Učenci imajo v času šole v naravi polni penzion (zajtrk, malica, kosilo in večerja). Naš prvi obrok v Baški bo kosilo, učenci imajo s seboj šolsko malico. Predvidena sta dva postanka, saj na avtobusu ne smemo uživati nobene hrane. Otrokom s seboj ne dajajte nobenih zdravil oziroma se o tem pogovorite z razredničarko.

Če so pri vašem otroku kakršne koli posebnosti glede prehrane, ki bi jih morali sporočiti v Baško že pred odhodom, vas prosimo, da to sporočite razredničarki.

OBVEZNA OPREMA OTROKA ZA ŠOLO V NARAVI,  BAŠKA (16. 9. - 20. 9. 2019) BAŠKA (16. 9. - 20. 9. 2019)

Prosimo, da v šolo v naravi ne pošiljate bolnih otrok.

Metka Irgolič, vodja šole v naravi in razredničarki