11

Ljudska univerza Celje je bila letos v vlogi organizatorja Tedna vseživljenjskega učenja. Pomen izobraževanja v luči medgeneracijskega povezovanja, smo predstavili tudi na naši stojnici s projekti Zdrava šola, MEPI, Prostovoljstvo in S tačko v roki, s številnimi kulturnimi prireditvami za krajane in starejše občane ter planinskim krožkom. Zahvala učencem na stojnici: Liji, Gregi, Klari Manci in Marku ter mentorjem: Mateji Štor, Mateji Lajh, Cvetu Prevodniku in Dragici Milojević.

  parada1

ZAHVALA

Mestno središče je bilo včeraj ovito v barve Parade učenja. Ozračje je bilo nabito z radostjo, vedoželjnostjo in željo po sodelovanju, zato se vam  želimo v imenu celotnega kolektiva Ljudske univerze Celje zahvaliti, da ste prispevali svoj del in naredili parado neponovljivo. Celjanom smo predstavili številne priložnosti za učenje in povezovanje. Tudi vreme je bilo na naši strani in ponovno smo pokazali, kako lahko skupaj pišemo dobre zgodbe.

Vse sodelujoče partnerje želimo obvestiti, da jih bomo dodatno omenili v vseh prispevkih, namenjenih različnim medijskim hišam. Še enkrat hvala, da smo se v vaši družbi lahko imeli tako lepo.

V upanju na uspešno sodelovanje tudi v prihodnje vas lepo pozdravljamo!

Maja Bizjak in Nives Svet

organizatorici Parade učenja 2018

Dubravka Milovanović

direktorica